Rólunk

 

 

Cégünk 1996-ban alakult meg, a cég alapítója Sebestyén Béla. Irodánk és telephelyünk Veszprém, Tüzér utca 85. szám alatt található.

 

A cég fő tevékenysége a közúti áruszállítás, de emellett gépjárműjavítással, gépjárműalkatrészek kereskedelmével, gépjárműkölcsönzéssel, daruzással, bontási munkálatok elvégzésével, utak, autópályák építésével, nem veszélyes hulladékok szállításával, használt eszközök bontásával, építési területek előkészítésével, raktározással, tárolással, rakománykezeléssel egyaránt foglalkozunk. A nagytömegű fuvarozás terén nincs olyan megrendelés, amit ne tudnánk kielégíteni.

 

A járműparkunk kiváló állapotú MAN típusú gépjárművekből áll. Megbízóink többnyire állandó partnerek, akik a szolgáltatásunkkal elégedettek. Versenyképességünket a nagyobb cégekkel szemben viszont csak úgy tudjuk tartani, ha korszerű környezetkímélő és nagyon termelékeny járműveket tartunk. Ezért elkerülhetetlen a fejlesztés, amelyet a fentiek mellett a gazdaságosság is indokolttá tesz. Számításaim alapján a kisebb fogyasztású, mégis termelékeny jármű beszerzési ára hamar megtérül. Szolgáltatásunk minőségét csak ilyen járművekkel tudjuk növelni amellett, hogy a közlekedés biztonságát is szem előtt tartjuk.

 

Jelenlegi megbízóinkkal jó a kapcsolatunk, korszerű gépjárműveinkkel lehetőség nyílik újabb megrendelésre, több fuvarfeladat elvégzésére.

 

1995-ben építettünk egy 600m2-es műhelyt, amely elsősorban a saját járművek karbantartására és javítására létesült. Emellett elkezdtünk bérjavító szolgáltatást is végezni, amely a mai napra számottevő üzletággá fejlődött.

 

 

A kezdetben egy járművel dolgozó magánvállalkozás mára Veszprém egyik legjelentősebb belföldi árufuvarozó, szállítmányozó társaságává fejlődött.

fuvarozás fuvar veszprém földmunka gépi földmunka épület bontás sóder kavics gépszállítás tréler  dolomit cement termőföld rostált föld töltésföld daruzás daru önrakodós autó darus autó